Mihai Tandea
Coach, Teacher si Speaker Certificat de John Maxwell TEAM
Coach, Teacher si Speaker Certificat de John Maxwell TEAM

Leadershipul face întotdeauna diferenţa. Ne poate construi sau ne poate distruge. În felul acesta construim organizaţii. În felul acesta schimbăm vieţi. Dar, după cum ştii, leadershipul nu este ceva despre care doar vorbim, leadershipul este un stil de viaţă.

În calitate de Speaker, Coach şi Teacher Certificat John Maxwell TEAM, îţi ofer workshopuri, seminarii, discursuri şi coaching care să te ajute în creşterea ta personală şi profesională prin intermediul studierii şi aplicării practice a metodelor de leadership dovedite de John Maxwell în ultimii 40 de ani. Lucrând împreună, te voi ajuta pe tine şi/sau pe echipa ta să mergeţi în direcţia atingerii tuturor scopurilor propuse.

Pasionat de tot ce înseamnă relaționarea cu oamenii, în urmă cu peste 14 ani am luat decizia ca întreaga viață să mi-o dedic interacționând cu oamenii. După finalizarea studiilor, m-am implicat într-un proces determinat și intenționat de adăugare de valoare prin training, coaching, speaking, mentoring a peste 3500 de oameni care au participat la sesiuni de training, seminarii, team-building-uri, workshopuri și sesiuni de coaching. Acest lucru mi-a adus într-un mod natural următorul beneficiu: adăugând valoare altora am crescut și m-am dezvoltat alături de ei. Iar pentru acest lucru le sunt recunoscător.

Ai un plan intenționat de dezvoltare personală? Este cea mai incomodă întrebare pe care am primit-o în ultimul an și a venit direct de la John Maxwell, omul care mă inspiră. Aceasta este întrebarea cu care își începe John Maxwell cartea: “Cele 15 legi ale dezvoltării personale”, întrebare pe care am luat-o în serios, iar în ultimul an sunt fericitul posesor al unui plan intenționat de dezvoltare personală.
 

Te invit să mi te alături în ceea ce va fi cea mai fascinantă călătorie... și nu va fi doar o călătorie, ci va fi călătoria ta, una în care te vei dezvolta și îți vei identifica limitările, potențialul de leadership, precum și modalități concrete de a-ți atinge potențialul. Iar în timp ce vei face acest lucru pentru tine, vei fi provocat să împărtăşeşti şi cu cei din jurul tău toate aceste transformări care se întâmplă în viaţa ta, cu scopul de a le adăuga valoare. Și aceasta într-un mod INTENȚIONAT! Nu îți vine să spui WOW?

Contactează-mă. Aştept cu nerăbdare să te asist în drumul tău spre a deveni un leader de succes.